KONYA / CİHANBEYLİ - Yeniceoba Cumhuriyet İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COSŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ ELİF DURMUŞ Q-BİTZ DALINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLARAK KONYADA OKULUMUZU VE İLÇEMİZİ TEMSİL ETMİŞTİR. BİZLERE BU GURURU YAŞATAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLAMA VE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI. TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

OKULUMUZ MENDİL KAPMACA TAKIMIZI BİRÇOK TAKIMI GERİDE BIRAKARAK İLÇE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, EMEK VEREN ÖĞRETMENLERİMİZE, BİZE DESTEK VEREN SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ CİHANBEYLİ AKIL VE ZEKA OYUNLARI KAPSAMINDA YAPILAN TURNUVADA Q-BİTZ DALINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ, PENTAGO DALINDA İLÇE İKİNCİLİĞİ, EQUİLİBRİO DALINDA İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜİ MANGALA DALINDA İSE İLÇE İKİNCİLİĞİ DERECELERİNİ ALMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDER, BİZE HERZAMAN DESTEK VEREN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

KIŞIN ZOR ŞARTLARINDAN ETKİLENEN KUŞLAR İÇİN OKULUMUZDAKİ AĞAÇLARA KUŞ EVLERİ VE YEMLİKLER ASTIK. ETKİNLİĞİ HAZIRLAYAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE VE HER PROJEDE BİZİ DESTEKLEYEN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ara

SOKAK HAYVANLARI İÇİN OKULUMUZUN ETRAFINA YEMEK KAPLARI TAKILDI, KIŞIN ZORLU ŞARTLARINDAN SOKAK HAYVANLARININ NE KADAR ÇOK ETKİLENDİĞİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ. BU YÜZDEN BU PROJEMİZE TÜM ÖĞRENCİ, VELİ, ÖĞRETMEN VE HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEK VERECEĞİNE İNANIYORUZ.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI YENİCEOBADAKİ TÜM OKULLARIN KATILIMIYLA  YENİCEOBA İHSAN GEYİK Ç.P.A.L. NİN BAHÇESİNDE COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN TUTUMSUZ ÇOCUK ADLI TİYATRO GÖSTERİSİ MAHALLEMİZDE BULUNAN YENİCEOBA İMAM HATİP ORTAOKULU, YENİCEOBA MEHMET ZEKİ KART İLKOKULU VE YENİCEOBA ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE SERGİLENMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE VE ZİYARET ETTİĞİMİZ OKULLARIN İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ TEMİZ VE SAĞLIKLI OKUL NİŞANESİ OLAN BEYAZ BAYRAK İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞİTİR. ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA ÖĞRETMENLERİMİZE ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE,  İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRMÜZ SAYIN ŞEMSEDDİN AYKUT´A İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN TEVFİK KURT´A TEŞEKKÜR EDERİZ.