KONYA / CİHANBEYLİ - Yeniceoba Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü kutlu olsun. İstiklâl Marşı'nın şiiri, Mehmet Âkif Ersoy tarafından yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. İstiklal Marşının kabulü ile birlikte Türk milletinin coşkuyla söylediği, saygıyla dinlediği resmi marşı ortaya çıkmıştır. Bestesi Osman Zeki ÜNGÖR tarafından yapılmıştır.

Şbt

Dönem sonu sosyal etkinlikler faaliyet planı çerçevesinde okulumuzda bilgi yarışması yapılmıştır.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında özlem ve saygıyla andık.

Kas

Cumhuriyet 100 yaşında. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ile kutladık. Emeği geçen herkese teşekkürler. Nice yüzyıllara..

Ekm

Okulumuz öğrencilerine bölge  Jandarma personelleri ile uygulamalı trafik eğitimi verilmiştir. Öğrencilerimiz bu eğitim sayesinde trafik hakkında daha biilinçli hale gelmiştir. Eğitimi veren Jandarma personellerimize teşekkür eder kolaylıklar dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemanlik ve Çocuk Bayramı okulumuzada  büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürler..